Afspraak: 06 51 87 31 08  

Hendrik


Hendrik Woudstra biedt onder de naam Kapper Hendrik ambulante kapperservice. De ambulante manier van werken houdt in dat Hendrik bij de klant thuis -of op een andere afgesproken locatie- komt, om daar de service van kapper te verlenen.

In sommige gevallen wordt er een afspraak gemaakt in samenwerking met mode-stylisten, kleuranalisten of schoonheidsspecialisten, aangezien Hendrik ook nauw samenwerkt met dergelijke professionals op cosmetisch gebied; maar dit is dan alleen volgens de wens van de klant.

De nodige ervaring in het kappersvak heeft Hendrik opgedaan door te werken in diverse kapsalons, het volgen van trainingen, (bij)scholing en het voortdurend blijven ontwikkelen van zijn eigen technieken.

Het kappersvak zelf, het contact met mensen Ún de samenwerking met andere professionals zijn de drijfveer voor zijn ambulante manier van werken. Op deze wijze kan Hendrik de klant nÚt dat beetje extra bieden!

De thuisbehandelingen zijn vrijwel onbeperkt: knippen, kleuren, permanenten, etc. horen allemaal tot de behandelingen die thuis kunnen worden geboden. Ook het f÷hnen, watergolven, opsteken, bruidskapsels en andere gelegenheidskapsels behoren tot de mogelijkheden.

De producten die Hendrik gebruikt zijn voornamelijk van het merk Kappers, echter de mogelijkheid bestaat om te voldoen aan de wens van klant indien er een ander stylingproduct gewenst is. Voor de moderne trendkleuren geeft Hendrik de voorkeur aan het product Elumen van het merk Goldwell.

Voor meer informatie kunt u (klant of professional) geheel vrijblijvend bellen om te informeren naar de mogelijkheden die Hendrik voor u te bieden heeft, of voor het maken van een afspraak. Het telefoonnummer is 06 51 87 31 08. U kunt ook informatie winnen via deze website, kijkt u gerust even rond.

Kapper Hendrik